Den store styrkejakten

Nå jakter vi styrkene hos det norske folk! Det betyr mye - både for deg og samfunnet - at du finner dine styrker, og bruker dem for alt det er verdt. Bli med oss i den store styrkejakten du også. Det er gratis, enkelt og sikkert. Finn styrkene, vi vet du har dem!

Read More
TINGH
5 viktige tips til ferievikarer

Mange unge tar snart fatt på årets sommerjobb. – Husk at du har krav på en skriftlig arbeidskontrakt, selv om det bare er en deltidsjobb eller sommerjobb, sier Arbeidstilsynet.

Read More
TINGH
Må vi snakke om arbeidsmiljø?

Tema rundt begrepet «abeidsmiljø» er ofte å finne i overskrfter i media. «Arbeidsmiljø er det glemte gull», «arbeidsmiljøet ødela meg» og «arbeidsmiljøet reddet meg» er gjengangere i overskriftene. Er det ikke nok å ha en jobb å gå til, hvorfor må vi også snakke om arbeidsmiljø?

Read More
TINGH
Hvordan følge opp elektrikere etter strømulykker

God medisinsk oppfølging er viktig for å kunne forebygge ytterligere skade etter en strømulykke. Det finnes standardiserte anbefalinger for når man bør søke medisinsk hjelp etter strømulykker fra lavspenning. Disse er nylig revidert. Se informasjon fra Statens Arbeidsmiljøinstitutt her

Read More
TINGH