Aktuelle kurs

BRA! leverer et bredt utvalg av kurs innen våre områder. Vi kan skreddersy våre kurs til din bedrift, og tilbyr også kurs for den enkelte ansatte. 

Kursene kan leveres både på bedriftens lokasjon, eller i våre egne lokaler i Marsveien 4.

AsteroBRA Kurs.jpg

arbeidsmiljøkurs

Grunnopplæring i HMS for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalget AMU. Kurset passer også for ledere, tillitsvalgte og andre som har en rolle innenfor HMS arbeidet i virksomheten.

Kurset er i henhold til lovpålagte krav om 40 timers HMS opplæring, og består av to dager med klasseundervisning, etterfulgt av en nettbasert e-læringsmodul. De som ikke er pålagt 40 timers HMS-opplæring kan velge kun å gjennomføre de to første kursdagene.

Tid: januar/februar 2020
Sted: Astero sine lokaler i Marsvegen 4, 1. etg.
Pris: Kr. 6100 per pers, inklusiv kursmateriell og lunsj

FirsAidKit- komprimert web.jpg

Førstehjelpskurs

Grunnleggende hjerte- og lungeredningskurs med bruk av hjertestarter (DHLR). Kurset er i henhold til Norsk Førstehjelpsråds anbefalinger, og består av både teori og praktisk øving i livreddende førstehjelp.

Tid: 24. sept. kl. 9-12 eller21. nov. kl. 1230-1530. 2019
Sted: Astero sine lokaler i Marsvegen 4, 1 etg
Pris: Kr 1050 per person

Ta direkte kontakt med oss dersom dere ønsker førstehjelpskurs for en hel gruppe på din virksomheten.

Skyer- Vaksinasjon.jpg

Tankevirus

Et gøyalt og nyttig prisbelønnet mestringskurs, om hvordan tankene og oppmerksomheten påvirker humøret og handlingene våre.

Kurset er for deg som ønsker å lære mer om mestring av både små og store problemer i hverdagen. Du vil få påfyll med psykologiske vitaminer for å styrke ditt psykologiske immunforsvar.

Kurset består av en prisbelønnet programserie om psykisk helse, samt øvelser og små eksperimenter som gir deltakerne praktisk trening. Kurset fordeler seg over 3 kursdager på 90 minutter hver.

Tid: 3 tirsdager kl 17-1830 22.okt., 29. okt. og 5. nov. 2019
Sted: Astero sine lokaler i Marsvegen 4, 1 etg.
Pris: Kr 1050 per person